O 12ος ΕΘΝΙΚΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ECOTROPHELIA

282

Η στιγμή για τον 12ο Εθνικό Διαγωνισμό ECOTROPHELIA, τον οποίο διοργανώνει ο ΣΕΒΤ από το 2011, πλησιάζει!

Η φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στις 6 Ιουλίου, δια ζώσης, στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα και θα πλαισιωθεί από ενδιαφέρουσες παράλληλες εκδηλώσεις:

  • Έκθεση καινοτόμων προϊόντων: θα παρουσιάζονται τα συμμετέχοντα στον Διαγωνισμό προϊόντα, ώστε να τα γνωρίσει το κοινό (ανοιχτή από τις 13.00, στην αίθουσα Athens View).
  • Ενημερωτική Εκδήλωση, με θέμα «Σύγχρονη Εκπαίδευση & Βιομηχανία Τροφίμων: Μαζί για τις δεξιότητες της νέας γενιάς», στις 13:00, στην Αίθουσα Horizon. Η εκδήλωση διεξάγεται στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών έργων DigiFoodEdu  και FEEDtheMIND, στα οποία συμμετέχει ο ΣΕΒΤ, μέσω της Κοινοπραξίας ECOTROPHELIA EEIG, για την προώθηση σύγχρονων εκπαιδευτικών πρακτικών. Στόχος της εκδήλωσης είναι να αναδειχθεί η σημασία της σύνδεσης της σύγχρονης εκπαίδευσης με την απασχόληση στον κλάδο τροφίμων & ποτών και να αναγνωριστούν καλές πρακτικές και εργαλεία που μπορούν να ενισχύσουν τις δεξιότητες των νέων και να τους προετοιμάσουν καλύτερα για την αγορά εργασίας.

Δείτε το αναλυτικό Πρόγραμμα.

  • Τελετή Βράβευσης του Εθνικού Διαγωνισμού ECOTROPHELIA 2022, στις 16:00, στην Αίθουσα Horizon.

Ο κ. Α. Συρίγος, Υφυπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων και ο κ. A. Kυριαζής, Γενικός Γραμματέας Έρευνας & Καινοτομίας, θα συμμετέχουν μαζί με τον Πρόεδρο του ΣΕΒΤ σε πάνελ συζήτησης, με στόχο να αναδειχθεί ο ρόλος της διασύνδεσης του εκπαιδευτικού συστήματος με το «ευ επιχειρείν», προς όφελος της νέας γενιάς και της επιχειρηματικότητας.

Δείτε το αναλυτικό Πρόγραμμα.

Δήλωση συμμετοχής.

Η Ενημερωτική Εκδήλωση και η Τελετή Βράβευσης θα προβληθούν και με livestreaming.

Σας περιμένουμε για να αναδείξουμε και να βραβεύσουμε τις καινοτομίες της νέας γενιάς!