Μικρά Τεκμήρια για το ’21

356

Online παρουσίαση του e-book, που προσεγγίζει το 1821 μέσα από τεκμήρια…

Online παρουσίαση του e-book "Μικρά Τεκμήρια για το '21" στην Ελληνοαμερικανική Ένωση
Γλυπτά, έγγραφα, αντικείμενα, νομίσματα, έργα τέχνης γίνονται αφορμή για να φωτιστούν πτυχές της εποχής από μία πλειάδα επιστημόνων διαφόρων ειδικοτήτων. Η πρόσληψη της Επανάστασης τότε και τώρα διαφαίνεται μέσα από ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις ερευνητών με σημαντικές διαδρομές, που στο σύνολο τους συνιστούν μια νέα επιστημονική γενιά.
Με αφορμή την κυκλοφορία του e-book “Μικρά Τεκμήρια για το ’21”, οι συγγραφείς του τόμου συζητούν διαδικτυακά την Τρίτη 1η Ιουνίου.
Στην έκδοση συμμετέχουν οι: Αγγελική Ντούρου, Ηλίας Πανταζής, Θανάσης Γάλλος, Ανδρομάχη Θεοδωροπούλου, Χρήστος Αναστασίου, Αντώνης Πολυδώρου, Νίκος Γιαννόπουλος, Τάσος Φιντζος-Βάβλης, Κωνσταντίνα Σιούντρη, Γιάννης Φίλανδρος, Κατερίνα Κοφφινά, Αλέξανδρος Σακελλαρίου, Ηλίας Στουραΐτης, Νίκος Μαθιουδάκης, Άρης Γαβριελάτος, Μαρία Σαμπατακάκη.
Η έκδοση αποτελεί μία σύμπραξη της αθηΝΕΑ, της Ελληνοαμερικανικής Ένωσης και των Historistai με την ευγενική χορηγία της Eurolife FFH.
Μάθετε περισσότερα για την επεξεργασία από την Ελληνοαμερικανική Ένωση των προσωπικών δεδομένων για το σκοπό αποστολής ενημερώσεων για πολιτιστικά νέα, εκδηλώσεις, σεμινάρια κ.λπ. εδώ.
Εάν δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε σχετική ενημέρωση, στείλτε μήνυμα για διαγραφή με θέμα “Unsubscribe” στο culture@hau.gr.

 

Πληροφορίες

Διοργανωτής Ελληνοαμερικανική Ένωση, ΑθηΝΕΑ, Historistai
Χώρος διεξαγωγής online
Ημερομηνία έναρξης 01/06/2021
Ημερομηνία λήξης 01/06/2021
Ώρα έναρξης 19:00
Κατηγορία (εκδήλωσης) Ομιλία-Παρουσίαση
Γλώσσα: EL
Διερμηνεία: Όχι
Υποχρεωτική εγγραφή: Ναι
Υποχρεωτική κράτηση: Όχι
Εισιτήριο Ελεύθερη παρακολούθηση online (βλ. λεπτομέρειες παραπάνω)

 

Πηγή: hau.gr